Politica de confidentialitate

 

1. Introducere

Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/279 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);
Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. utilizator al Platformei TopoBot (disponibila la adresa www.topobot.ro) si are ca scop informarea dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre Tri Software Solutions SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:

 

2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: TRI SOFTWARE SOLUTIONS SRL, persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J08/1370/2007, cod fiscal RO21768380, cu sediul in Brasov, str. C.D. Gherea nr. 68, jud. Braşov, telefon +40368630058, email info@topobot.ro, reprezentata prin dl. Radu Topala, in calitate de administrator.
Conform Termenilor si Conditiile Platformei TopoBot, Tri Software Solutions SRL opereaza website-ul www.topobot.ro si furnizeaza serviciile acestei platforme catre utilizatori (adica si catre dvs.) Pe cale de consecinta, Tri Software Solutions SRL prelucreaza o serie de date cu caracter personal care va apartin.
Conform Regulamentului, TRI SOFTWARE SOLUTIONS SRL detine calitatea de Operator, respectiv persoana juridica ce stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal.

 

3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram

Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste:
a) email, parola encriptata;
b) coordonatele GIS, datele de contact pe care le specificati precum si orice alte informatii introduceti in cadrul Platformei TopoBot cu privire la terenuri sau puncte;
c) nume, prenume, adresa, numar de telefon si cod numeric personal;

 

4. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal

Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri:
a) Prelucram datele mentionate la art. 3 lit. a si b in scopul incheierii si executarii contractului, respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei TopoBot.ro;
b) Prelucram datele mentionate la art. 3 lit. c In scopul indeplinirii obligatiilor legale (respectiv pentru facturare, atunci cand utilizati serviciile platite ale Platformei TopoBot.ro).

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in scop de marketing sau in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

 

5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. a si b in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul executarii unui contract (respectiv pentru a va putea furniza Serviciile Platformei TopoBot.ro conform Termenilor si Conditiilor Platformei, la care ati achiesat).
Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. c in baza cu dispozitiile art. 6 alin. 1 lit. c din Regulament, respectiv pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale (legate de facturare), conform Codului Fiscal si a celorlalte norme legale incidente.
Pe cale de consecinta, daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit a si b de mai sus nu va vom putea presta Serviciile TopoBot.ro, respectiv nu veti avea posibilitatea de a utiliza Platforma TopoBot. De asemenea, daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. c nu va vom putea presta serviciile platite TopoBot.ro si nu vom putea accepta plata dvs, respectiv nu veti avea acces la functiile Platformei TopoBot.ro care presupun plata unui pret.

 

6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. a si b de mai sus pe toata perioada in care aveti un cont de utilizator in cadrul Platformei sau dupa caz pe toate perioada in care faceti disponibile aceste date in cadrul Platformei. Pe cale de consecinta, vom sterge sau anonimiza ireversibil datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit a si b de mai sus dupa caz: a) la momentul la care stergeti aceste date din contul dvs. de utilizator (va rugam sa tineti cont ca daca stergeti username-ul sau parola trebuie sa le inlocuiti cu altele noi pentru a putea continua utilizarea Platformei); b) la momentul la care stergeti contul dvs. de utilizator; c) la momentul la care decidem sa va retragem dreptul de utilizare al Platformei TopoBot.ro conform Termenilor si Conditiilor si pe cale de consecinta stergem contul dvs. de utilizator.
Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 lit. c de toata perioada pe care conform legii avem obligatia de a arhiva facturile, dovezile de plata si sau orice alte documente, aferente serviciilor platite ale platformei TopoBot.ro care de care ati beneficiat.
La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.

 

7. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.
Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre firma de contabilitate in vederea prestarii serviciilor de facturare si contabilitate necesare pentru a va putea presta serviciile platite ale Platformei TopoBot.ro; vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale (precum ANAF); vom putea transmite datele dvs. cu caracter personal catre banca, in situatia in care aceste date ne vor fi solicitate in cazul unui refund, sau in cazul in care ni se va solicita sa justificam incasarea oricaror sume de bani de la dvs.; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care nu ati achitat la scadenta debitele restante fata de noi si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii acestor sume, alte situatii prevazute de lege.
Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.

 

8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene.

 

9. Masuri de securitate

Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.
In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.

 

10. Procese decizionale automate

Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

 

11. Drepturile dvs.

a) Dreptul de acces
Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.
b) Dreptul de rectificare si stergere
Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.
c) Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
d) Dreptul la opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.
e) Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.

 

12. Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: info@topobot.ro.
Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.
Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.

 

13. Cookie-uri

Platforma TopoBot.ro foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta si folosire a platformei; Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare. In acest scop folosim platforma Google Analytics. Cookie-urile nu solicita alte informatii cu caracter personal despre dvs.
Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Platformei TopoBot.ro. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platforma TopoBot.ro sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

 

14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere

In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.

 

15. Date de contact

Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: info@topobot.ro.

Prezentul document a fost creat si se afla in vigoare incepand cu data de: 11.05.2018.

 

Un partener de nădejde oriunde te-ai afla

Începe să îl folosești Ghid TopoBot