TopoBot este singura aplicație mobilă și web pentru măsurarea și gestionarea locațiilor din România

Viitorul este aici

Cea mai avansată aplicație mobilă de măsurare a terenurilor din România

Fii si tu Topobot
 
Siguranță
TopoBot îţi oferă siguranţa de care ai nevoie de la un sistem profesionist de măsurare. Măsori direct de pe teren, ai opţiune de autocorecţie a poziţiei şi utilizezi exclusiv coordonate româneşti.
Citește mai multe
 
Calitate
Cu Topobot ai calitate verificată. Știm că este important pentru tine să te poți baza pe informațiile furnizate de TopoBot, de aceea dezvoltarea aplicației a fost făcută în parteneriat cu un topograf autorizat de către ANCPI.
Citește mai multe
 
Versatilitate
N-a fost niciodată mai simplu să găsești un teren pe teritoriul României. Adaugă manual coordonatele sau folosește un fișier CSV și noi te ducem acolo.                            
Citește mai multe
 
Conectivitate
Cu TopoBot ești permanent conectat cu sute de experți în domeniu, dar și cu alți utilizatori, datorită sistemului inteligent de chat și notificări.
Citește mai multe
TopoBot - Prima aplicație care măsoară și găsește pe hartă terenul tău
 

Ce este TopoBot?

TopoBot este o aplicaţie revoluţionară care permite tuturor proprietarilor de terenuri din România să îşi administreze proprietatea în mod eficient, simplu şi economic. Găseşti parcela, o măsori şi distribui informaţia mai departe. Preia controlul, fii tu topograful!
TopoBot - Găsește și măsoară-ți singur terenul
 

De ce am creat TopoBot?

Este timpul să ajutăm România să se modernizeze şi să aibă o dezvoltare durabilă. Am creat TopoBot atât pentru proprietarii de terenuri cu uz domestic, cât şi pentru cei care deţin sau caută să deţină o afacere în domeniul imobiliar. Apară-ţi dreptul la proprietate privată cu TopoBot.
 
TopoBot - Descarcă aplicația mobilă gratuit
descarcă aplicația și
înregistrează-te gratuit
Descarcă TopoBot din App Store
 
TopoBot permite măsurarea locațiilor în siguranță
 

Siguranță şi Transparență

Asistentul tău personal TopoBot este mereu cu tine. TopoBot are implementat un sistem de autocorecţie bazat pe algoritmi topografici, permiţând măsurarea terenului doar dacă te afli la locaţia respectivă. Astfel, eşti protejat întotdeauna contra abuzurilor de orice fel - de pildă parcele amplasate greşit, suprapuse peste proprietatea ta. În plus, poţi raporta aceste incidente către echipa noastră de suport, care va gestiona rapid şi eficient situaţia. Tot pentru siguranţa ta, roboţelul TopoBot a fost conceput să accepte ca valide numai coordonate româneşti, în sistemul de proiecție Stereografic 1970, care se pot prelua exclusiv din documente oficiale, adică doar din actele tale de proprietate.
TopoBot efecuteaza masuratori de precizie la fata locului
 

Calitate

TopoBot îţi oferă calitatea de care ai nevoie. Încă de la început, am implicat în dezvoltarea aplicaţiei un expert topograf cu peste 9 ani de experienţă în domeniu. De asemenea, TopoBot foloseşte tehnologia de poziţionare satelitară (Global Navigation SateliteSistem) împreună cu A­GPS (Assisted GPS) pentru a obţine cele mai precise date. Nu ne oprim aici - TopoBot măsoară de mai multe ori pe parcursul a 5 secunde, înainte de a oferi datele finale.
TopoBot permite măsurarea locațiilor chiar si atunci cand nu ai internet mobil
 

Versatilitate

Indiferent de condiţii, roboţelul TopoBot te va ghida către locaţia pe care o cauţi. Conexiunea la Internet nu mai este o problemă - TopoBot a fost special conceput pentru utilizatorii care doresc să găsească sau să măsoare terenuri în zone izolate, fără semnal telefonic. Nici pierderea datelor nu trebuie să te mai preocupe de acum - cu prima ocazie cu care se conectează la Internet, TopoBot va sincroniza toate informaţiile pe care le-ai strâns la contul tău online. Mai mult, le poţi încărca online chiar tu prin fişiere de tip CSV. Este atât de simplu!
TopoBot te conecteaza cu sute de topografi, notari, avocati si arhitecti
 

Conectivitate

Conectăm oameni cu oameni. Topobot ştie că prietenii tăi sunt importanţi, aşa că îţi permite chiar şi să măsori terenuri pentru ei. Nu trebuie decât să îi treci ca proprietari, şi imediat ce vor avea un cont propriu pe TopoBot, vor putea să îşi administreze singuri proprietăţile. Mai mult, prin intermediul opţiunii de chat şi notificări, poţi discuta cu alţi utilizatori, dar şi cu experţi din toată ţara: topografi, avocaţi, notari sau arhitecţi.
 

Un partener de nădejde oriunde te-ai afla

Începe să îl folosești Ghid TopoBot