Terenurile tale. Dintr-o privire.

Ai acces instant la toate proprietăţile tale, oriunde te-ai afla. TopoBot nu este doar o aplicaţie de măsurare a terenurilor, ci şi un asistent de nădejde în gestionarea investiţiilor tale imobiliare, indiferent dacă eşti persoană fizică sau reprezinţi o agenţie imobiliară sau o primărie. Totul este la îndemâna ta - ţii evidenţa actelor şi a proprietarilor, îţi administrezi parcelele, comunici uşor şi rapid cu primăria.
TopoBot - Găsește proprietățile tale
 

Găsește orice teren

Deţii un teren, dar nu ştii unde se află? TopoBot te ajută. Tot ce trebuie să faci este să introduci coodonatele terenului tău, iar acesta va apărea pe toate dispozitivele tale.
TopoBot - Navighează pe limitele terenului tău folosind doar mobilul
 

Navighează pe limitele terenului

TopoBot îți permite să navighezi cu telefonul pe limitele oricărui teren deținut de tine sau distribuit către tine de un prieten.
TopoBot - Găsește orice punct
 

Găsește orice punct

Ai descoperit un loc superb de pescuit? Înregistrează-l ca să-l găseşti uşor mai târziu. Orice punct de interes poate fi memorat şi găsit ulterior atât de tine, cât şi de cei cărora le-ai distribuit locaţia.
TopoBot - Încarcă un fișier CSV cu proprietatea ta și noi o găsim
 

Ai o proprietate foarte mare?

Foarte bine, noi te ajutăm s-o administrezi. Da-i roboţelului TopoBot o listă de coordonate în format CSV şi se descurcă singur să le interpreteze.
 

Un partener de nădejde oriunde te-ai afla

Începe să îl folosești Ghid TopoBot