Întrebări frecvente

Din meniul principal alege "Măsoară Parcelă". Măsori prin localizare GPS sau prin Digitizare. OBS: Punctele măsurate trebuie să fie înregistrate în ordine, altfel geometria va fi considerată neconformă, iar măsuratoarea va trebui reluată.

Opțiunea de digitizare îți permite să desenezi direct pe hartă punctele pe care le dorești măsurate, oferind o mai mare acuratețe asupra măsuratorii. OBS: digitizarea se poate face la distanța maximă de 20 m.

Pentru a oferi un grad suplimentar de siguranță, utilizatorilor le este permisă măsurarea la o distanță maximă de 20 de metri față de locația curentă, în vederea limitării abuzurilor prin înregistrări eronate.

Pentru demararea cadastrului general (Gratuit) și aducerea la zi a datelor tehnice si juridice a unui imobil, primăria are nevoie de informațiile privind amplasamentul terenului, proprietarii, etc.

Tarifele pot fi vizualizate în pagina dedicată Magazinului TopoBot, iar acestea pornesc de la 15RON + TVA pentru o parcelă.

Din meniul "Experți" poți filtra căutarea în funcție de nevoile tale (după tip și/sau județ). Există 4 categorii principale de experți: Topografi, Avocați, Arhitecți și Notari.

Întrebarea ta nu se găsește în listă?
Lasă-ne o întrebare folosind formularul de mai jos și consultanții noștri îți vor răpunde imediat.

Un partener de nădejde oriunde te-ai afla

Începe să îl folosești Ghid TopoBot