Termeni și Condiții

 

1. Scopul T&C

Prezentul document are natura juridica a unui contract la distanta incheiat intre: a) dumneavoastra in calitate de utilizator si b) TRI SOFTWARE SOLUTIONS SRL, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J08/1370/2007, cod fiscal RO21768380, cu sediul în Brasov, str. C.D. Gherea nr. 68, Bl. 1, Ap. 4, jud. Braşov, reprezentata prin dl. Radu Topala in calitate de administrator.

Prezentul document reglementeaza conditiile de utilizare ale Aplicatiei TopoBot (denumita in continuare „Aplicatia”) de catre Utilizatori. Aplicatia poate fi utilizata numai daca acceptati in prealabil prezentul T&C.. In situatia in care nu sunteti de acord cu oricare din prevederile prezentului document, va rugam sa nu nu instalati si sa nu utilizati Aplicatia si dupa caz sa incetati orice utilizare a acesteia si sa o dezinstalati de pe orice dispozitiv mobil.

 

2. Definitii

Urmatorii termeni folositi in prezentul document vor avea urmatorul inteles (cu exceptia situatiei in care acestia sunt folositi in mod vadit in alt sens):

 1. Aplicatie – Aplicatia TopoBot, dezvoltata de catre Detinatorul Aplicatiei, astfel cum aceasta este disponibila in Apple iTunes Store, precum si platforma web TopoBot disponibila la adresa www.topobot.ro;
 2. Detinatorul Aplicatiei – TRI SOFTWARE SOLUTIONS SRL, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J08/1370/2007, cod fiscal RO21768380, cu sediul în Brasov, str. C.D. Gherea nr. 68, Bl. 1, Ap. 4, jud. Braşov care impreuna cu partenerii sai detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Aplicatiei, precum si dreptul de comercializare a acesteia;
 3. Dispozitiv mobil – telefonul sau tableta pe care Aplicatia este descarcata, instalata si/sau utilizata;
 4. Platforma web - platforma disponibila la adresa www.topobot.ro la care poate fi accesata si utilizata Aplicatia;
 5. Utilizator – persoana fizica sau juridica ce descarca, instaleaza si/sau utilizeaza Aplicatia pe unul sau mai multe Dispozitive mobile si/sau pe Platforma web
 

3. Acceptarea T&C. Modificarea acestora.

Utilizatorul se obliga sa citeasca prezentele T&C si Politica de Confidentialitate (care face parte integranta din prezentul document si care poate fi consultata aici: www.topobot.ro) inaintea descarcarii/instalarii/primei utilizari a acesteia.

Prezentul document se considera inteles si acceptat fara rezerve atunci cand Utilizatorul efectueaza oricare dintre urmatoarele actiuni:

 1. Utilizatorul descarca si/sau instaleaza Aplicatia pe un Dispozitiv mobil;
 2. Utilizatorul bifeaza rubrica „accept termenii si conditiile” in procedura de sign-up/sign-in in contul de utilizator;
 3. Utilizatorul foloseste Aplicatia pe Dispozitivul/dispozitivele mobile pe care aceasta a fost descarcata si/sau in cadrul Platformei web;

T&C pot fi modificate in mod unilateral de catre detinatorul Aplicatiei, Utilizator urmand a fi instiintat cu privire la o atare modificare prin notificare in cadrul Aplicatiei. Intr-o atare situatie Utilizatorul va putea continua utilizarea Aplicatiei, acceptand in prealabil, prin bifarea rubricii corespunzatoare, noile T&C.

 

4. Instalarea Aplicatiei.

Aplicatia este publicata de catre Detinatorul Aplicatiei si poate fi descarcata din platforma App Store iTunes, sub denumirea de TopoBot.

Pentru functionarea corespunzatoare, Detinatorul Aplicatiei recomanda instalarea Aplicatiei numai pe dispozitive mobile care indeplinesc urmatoarele cerintele minime de sistem: dispozitiv de comunicatii inteligent (telefon sau tableta), cu sistemul de operare minim IOS 8.0 sau versiuni mai recente, conexiune la Internet, GPS, spatiu liber de memorie.

Detinatorul Aplicatiei nu garanteaza buna functionare a Aplicatiei nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la eventualele prejudicii pe care le-ar suferi Utilizatorul ca urmare a instalarii aplicatiei din alta locatii de Internet decat cea prevazuta mai sus, precum si ca urmare a instalari/utilizariii Aplicatiei pe un sistem/dispozitiv care nu indeplineste cerintele minime mai sus mentionate.

 

5. Crearea contului de utilizator.

Crearea contului de utilizator este obligatorie pentru utilizarea Aplicatiei. Pentru crearea acestuia, Utilizator va furniza toate datele si informatiile solicitate in procedura de inregistrare. Detinatorul Aplicatiei nu obliga nicio persoana sa furnizeze aceste date si informatii insa isi rezerva dreptul ca in lipsa furnizarii informatiilor solicitate sa nu permita deschiderea contului de utilizator si respectiv sa nu permita utilizarea Aplicatiei.

Utilizatorul este obligat sa furnizeze numai date si informatii reale si in mod special sa nu furnizeze date de identificare care nu apartin acestuia (spre exemplu sa nu foloseasca un nume, o adresa de email sau un numai de telefon care apartine unei alte persoane). Detinatorul Aplicatiei isi rezerva dreptul de a verifica veridicitatea datelor si informatiilor furnizate de utilizatori in procedura crearii contului de utilizator, precum si dreptul de a refuza deschiderea unui cont de utilizator daca informatiile furnizate sunt nereale, sau dupa caz de a suspenda sau inchide un astfel de cont.

Totodata, Utilizatorul intelege si accepta ca este exclusiv si deplin responsabil pentru informatiile furnizate in procedura crearii contului de utilizator, atat fata de Detinatorul Aplicatiei, cat si fata de orice alt tert care ar putea fi prejudiciat.

Contul de utilizator are caracter personal. Utilizatorul se obliga sa nu transfere (temporar sau permanent, cu titlu gratuit sau oneros) dreptul de utilizare al Aplicatiei sau contul de utilizator niciunui tert, si sa pastreze confidentialitatea datelor de acces in Aplicatie (username si parola).

Utilizatorul este in mod exclusiv si deplin responsabili pentru orice activitate desfasurata prin intermediul contului de utlizator, precum si pentru eventualele daune produse ca urmare a utilizarii acestuia atat de catre acesta, cat si de terti. Utilizatorul se obliga ca in cazul in care securitatea contului de utilizator a a fost compromisa sa anunte de indata Detinatorul Aplicatiei.

 

6. Utilizarea Aplicatiei.

Aplicatia ofera un instrument pentru masurarea si afisarea locatiei imobilelor (terenuri si cladiri) si punctelor. Pentru descrierea detaliata a Aplicatiei si a functiilor sale Utilizator va consulta informatiile disponibile in cadrul Aplicatiei si a Platformei web.

 

6.1. Conferirea dreptul de utilizare al Aplicatiei. Limitele acestuia.

 

Detinatorul Aplicatiei confera Utilizatorului un drept de utilizare a Aplicatiei pe o perioada de timp nedeterminata, incepand cu momentul crearii contului de utilizator, sub conditia respectarii prezentelor T&C si a legislatiei aplicabile. Dreptul de utilizare poate fi limitat, suspendat sau dupa caz retras de catre Detinatorul Aplicatiei oricand, fara o prealabila notificare a Utilizatorului. De regula, dreptul de utilizare va fi retras in situatii precum: Utilizatorul isi incalca obligatiile impuse prin prezentele T&C si/sau prin lege; Utilizatorul foloseste Aplicatia cu rea credinta, producand sau existand riscul sa produca prejudicii Detinatorului Aplicatiei sau altor terti; Utlizatorul comite sau Detinatorul Aplicatiei apreciaza ca Utilizatorul intentioneaza sa comita orice frauda cu privire la Aplicatie; Utilizatorul este inactiv pe o perioada mai mare de șase luni; Detinatorul Aplicatiei decide sa retraga Aplicatia din Apple Store si/sau sa limiteze accesul Utilizatorilor la aceasta.

Utilizatorul intelege si accepta ca utilizarea anumitor functii ale Aplicatiei sunt permise contra cost.

Aplicatia poate fi folosita numai pe teritoriul Romaniei, pe unul sau mai multe Dispozitive mobile precum si in cadrul Platformei web. Este interzisa copierea, adaptarea sau modificarea, integrala sau partiala a Aplicatiei inclusiv orice incercare de penetrare a sistemului de securitate al acesteia.

 

6.2. Masurarea imobilelor si a punctelor. Localizarea acestora.

 

Utilizarea Aplicatiei este permisa numai pentru masurarea imobilelor sau punctelor pentru care Utilizatorul detine un drept de proprietate, un dezmembramant al dreptului de proprietate, sau autorizarea prealabila din partea titularului dreptului de proprietate pentru a efectua aceste activitati de masurare/localizare. Este interzis Utilizatorilor sa masoare, localizeze si/sau sa stocheze informatii despre imobile sau puncte pentru care nu sunt indeplinite conditiile de mai sus.

Utilizatorul se va asigura ca in utilizarea Aplicatiei respecta legislatia incidenta, inclusiv in ceea ce priveste eventuale autorizatii necesare, nu incalca niciun drept al tertilor (precum dreptul la viata privata si familiala, dreptul la intimitate si altele) si ca nu utilizeaza datele stocate in Aplicatie pentru activitati nelegale (spionaj, furt sau altele).

Utilizatorul se va asigura ca in situatia distribuirii datelor cu privire la imobile si puncte colectate in cadrul Aplicatiei nu incalca drepturile niciunei persoane si se va abtine de la orice act de distribuire care ar putea incalca drepturile tertilor.

Utilizatorul este exclusiv responsabil pentru modul in care utilizeaza Aplicatia, Detinatorul Aplicatiei neputand fi in niciun caz tinut responsabil daca prin utilizarea Aplicatiei, Utilizatorul incalca orice drept al unui tert.

Detinatorul Aplicatiei isi rezerva dreptul de a suspenda sau dupa caz anula (sterge) contul oricarui Utilizator care incalca obligatiile mai sus expuse sau in situatia in care un tert sesizeaza Detinatorul Aplicatiei privind incalcarea acestor obligatii de catre Utilizator.

 

6.3. Precizia de masurare si localizare a imobilelor si a punctelor.

 

Utilizatorul intelege si accepta ca precizia de determinare a locatiei cu ajutorul senzorului GNSS din dispozitivelor mobile este influentata de diversi factori precum: numarul de sateliti GNSS disponibili, tipul de senzor din dispozitivul mobil, limitarile impuse de catre producatorul dispozitivului mobil, conditiile atmosferice, conditiile de relief si de vegetatie, efectul "canioanelor" urbane, prezenta semnalelor GSM si altele.

Utilizatorul intelege si accepta de asemenea ca precizia de determinare a locatiei pe harta furnizata de Google Maps este de asemenea expusa la erori, datorita faptului ca in anumite zone harta satelitara nu este georeferentiata corect in sistemul de proiectie WGS84, ceea ce inseamna ca in anumite zone, cu toate ca coordonatele sunt amplasate corect, harta poate sa fie miscata.

De asemenea, hartile Google Maps sunt intr-o continua imbunatatire ceea ce inseamna ca pot suferi schimbari in timp.

Pentru aceste motive, Detinatorul Aplicatiei va depune toate diligentele necesare insa nu isi asuma nicio obligatie de rezultat cu privire la precizia de masurare a Aplicatiei. Totodata, Detinatorul Aplicatiei isi rezerva dreptul de a schimba furnizorul de servicii cu privire la hartile folosite in Aplicatie.

 

6.4. Datele colectate si stocate in Aplicatie in urma masurarii/localizarii imobilelor si punctelor

 

Datele care vor fi colectate si stocate in Aplicatie ca urmare a masurarii imobilelor si punctelor de catre Utilizator apartin acestuia. In acest sens, Detinatorul Aplicatiei nu va divulga tertilor aceste date colectate si stocate de Utilizatori, cu exceptia situatiei in care autoritatile competente vor solicita acest lucru.

Cu toate acestea, Detinatorul Aplicatiei are dreptul sa anonimize datele colectate si stocate de Utilizatori si sa le foloseasca/transmita tertilor in format anonimizat, asigurandu-se ca identitatea Utilizatorului si/sau a titularului dreptului de proprietate sau a altor dezmembraminte de proprietate nu va fi divulgata.

 

6.5. Contactarea expertilor listati in Aplicatie.

 

Detinatorul Aplicatiei pune la dispozitia Utilizatorului o lista cu experti in domenii conexe masurarii imobilelor. Utilizatorul intelege si accepta ca lista este pusa la dispozitie „asa cum este” si ca aceasta contine informatii care au fost preluate din surse publice si ca Detinatorul Aplicatiei nu poate garanta pentru exactitatea si actualitatea acestor informatii.

Detinatorul Aplicatiei nu isi asuma nicio raspundere sau garantie in relatia experti – Utilizatori si in principal nu garanteaza ca: expertii vor raspunde mesajelor Utilizatorului transmise direct sau prin intermediul platformei; expertii vor accepta prestarea de servicii pentru Utilizator; expertii vor presta serviciile solicitate de Utilizator; expertii detin autorizatiile sau expertiza necesara pentru prestarea serviciilor solicitate de Utilizator etc.

In acest sens, Utilizatorul intelege si accepta ca acestia sunt exclusiv responsabili pentru comunicarea si colaborarea cu expertii listati in Aplicatie, asumandu-si totodata obligatia de a nu transmite acestora mesaje de tip „spam” si/sau de a nu incalca nici un drept al acestora ca urmare a obtinerii datelor de contact ale acestora prin intermediul Aplicatiei.

 

6.6 Contactarea Primariilor listate in Aplicatie.

 

Detinatorul Aplicatiei pune la dispozitia Utilizatorului datele de contact ale Primariilor pe raza carora se afla locatiile masurate. Utilizatorul intelege si accepta ca datele de contact, sunt puse la dispozitie „asa cum sunt” si ca aceastea contin informatii care au fost preluate din surse publice si ca Detinatorul Aplicatiei nu poate garanta pentru exactitatea si actualitatea acestor informatii. Prin urmare, detinatorul aplicatiei nu isi asuma nici o raspundere pentru transmiterea datelor unei proprietati si ale utilizatorului catre adresa de e-mail corecta a primariei, in baza functiilor speciale oferite de TopoBot. In cazul in care utilizatorul constata ca datele de contact ale unei primarii sunt gresit introduse in baza de date, acesta se obliga sa notifice in cel mai scurt timp pe Administratorul Aplicatiei, in vederea corectarii erorii.

 

7. Dezinstalarea Aplicatiei.

Dezinstalarea Aplicatiei de catre Utilizator se poate face prin intermediul sistemului de dezinstalare pus la dispozitie de dispozitivul folosit. Utilizatorii confera detinatorului Aplicatiei dreptul de a pastra rezultatele utilizarii Aplicatiei in baza sa de date, chiar si dupa dezinstalarea acesteia. Cu toate acestea, ulterior dezinstalarii Aplicatiei, Utilizatorul poate solicita Detinatorului Aplicatiei anonimizarea si/sau stergerea datelor cu caracter personal colectate si stocate prin intermediul Aplicatiei, in perioada utilizarii sale.

 

8. Pretul utilizarii Aplicatiei.

Utilizatorul intelege si accepta ca utilizarea anumitor functii ale Aplicatiei este permisa contra cost. In acest sens, Detinatorul Aplicatiei pune la dispozitia Utilizatorului posibilitatea de a achizitiona TopoBits in cadrul Aplicatiei, care vor putea fi utilizati pentru a obtine accesul la anumite functii ale Aplicatiei.

Pretul aferent TopoBits precum si pretul accesarii functiilor contra cost ale Aplicatiei este disponibil in cadrul Aplicatiei sau la adresa: www.topobot.ro. Platile vor fi efectuate cu cardul sau dupa caz prin sms, prin intermediul platformei www.euplatesc.ro Detinatorul Aplicatiei nu stocheaza datele cardului Utilizatorului si nu este responsabil pentru relatia dintre Utilizator si platforma www.euplatesc.ro inclusiv in ceea ce priveste eventualele erori aparute in legatura cu plata.

Utilizatorul intelege si accepta ca poate folosi TopoBits numai pentru plata in cadrul Aplicatiei si ca TopoBits achizitionati nu pot fi transferati tertilor sau rascumparati de Detinatorul Aplicatiei. Dupa confirmarea platii, TopoBits vor fi evidentiati in contul de utilizator si vor putea fi folositi imediat.

Detinatorul Aplicatiei va transmite Utilizatorului pe email sau in contul sau de utilizator factura fiscala aferenta TopoBits-ilor achizitionati.

Detinatorul isi rezerva dreptul sa modifice pretul utilizarii Aplicatiei precum si valoarea unui TopoBit, in mod unilateral, fara acordul prealabil al Utilizatorului. In situatia unor erori de afisare a preturilor, Detinatorul Aplicatiei isi rezerva dreptul de a anula comanda Utilizatorului si/sau de a-i solicita achitarea pretului real.

 

9. Drepturile si Obligatiile Utilizatorilor.

Utilizatorii se obliga sa utilizeze Aplicatia cu buna credinta, cu respectarea legislatiei in vigoare si a prezentului document si numai in acord cu scopul definit prin T&C.

In acest sens se interzice Utilizatorilor:

 1. copierea partiala sau totala, decompilarea, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in orice alta modalitate a codului sursa al Aplicatiei, si/sau a textelor, imaginilor, video-urilor cuprinse in Aplicatie, precum si orice alt act prin care ar putea fi incalcata proprietatea intelectuala a Detinatorului Aplicatiei asupra acesteia;
 2. acordarea oricaror drepturi privind continutul Aplicatiei sau a contului de utilizator unei terte persoane;
 3. folosirea Aplicatiei in legatura cu orice dispozitiv sau serviciu destinat sa ocoleasca masurile tehnice de securitate implementate pentru a controla accesul la Aplicatie;
 4. copierea, modificarea, stergerea sau deteriorarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand dar nelimitandu-se la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Detinatorul Aplicatiei.
 5. folosirea Aplicatiei pentru a invada intimitatea tertilor sau pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii Aplicatiei sau pentru a obtine o lista de utilizatori ai acesteia;
 6. utilizarea Aplicatiei pentru a incalca un drept legal al tertilor, inclusiv orice drept de confidentialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sau de a intreprinde orice actiune hartuitoare, calomnioasa, defaimatoare, abuziva, necinstita, amenintatoare, daunatoare sau altele similare; sau folosirea oricarei tehnologii de data mining, roboti sau similare de colectare a datelor;
 7. accesarea sau utilizarea frauduloasa a oricarei zone a Aplicatiei care poate fi accesata sub parola sau contra cost;
 8. utilizarea oricaror mijloace automate pentru a accesa sau utiliza Aplicatiei (inclusiv scripturi, "bot", sau software similar);
 9. modificarea, traducerea, decompilarea, reproducerea, dezasamblarea, sau incercarea prin alte moduri a obtinerii accesului la cheia privata sau orice cheie dev ("dev key') (acest termen este unul general cunoscut in industrie) asociate cu Aplicatia, continutul sau serviciile oferite, sau folosirea sau incercarea de utilizare a oricarei chei private sau dev key intr-un mod in care sa se incalce termenii prezentului document;
 10. orice alta actiune prin care s-ar putea crea concurenta neloiala Detinatorului Aplicatiei sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile acestuia de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natura intelectuala si altele)

Ca urmare a incalcarii oricarei dintre interdictiile prevazute in prezentul document Detinatorul Aplicatiei are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul de utilizator implicat in activitatea interzisa, fara ca acest lucru sa limiteze dreptul Detinatorului Aplicatiei de a apela la caile legale pentru a obtine repararea eventualelor prejudicii produse ca urmare a activitatii desfasurate prin contul de utilizator.

In toate situatiile in care pentru utilizarea aplicatiei sau a unei functii a acesteia se mentioneaza obligatia platii unui pret, utilizatorii sunt obligati sa plateasca pretul solicitat pentru a putea utiliza aplicatia/functia aplicatiei.

Utilizatorul raspunde in fata Detinatorului Aplicatiei si/sau a tertilor pentru incalcarea obligatiilor asumate prin prezentul document, fiind obligat sa repare orice prejudiciu (inclusiv beneficiu nerealizat) cauzat acestora.

 

10. Limitarea raspunderii.

Aplicatia este pusa la dispozitia Utilizatorilor „asa cum este”. Utilizatorul nu poate pretinde Detinatorului Aplicatiei sa repare nicio eventuala deficienta, bug, sau eroare in functionarea Aplicatiei, Detinatorul Aplicatiei neasigurand Utilizatorului servicii de garantie si/sau mentenanta si/sau suport tehnic. Cu toate acestea, daca sesizati orice deficienta sau bug va rugam sa ne contactati pe email si vom incerca solutionarea problemei.

Aplicatia este folosita de Utilizator pe propria raspundere. Detinatorul Aplicatiei nu raspunde pentru modul in care Utilizatorul foloseste Aplicatia si nici pentru rezultatele aferente utilizarii acesteia. Asadar, Detinatorul Aplicatiei nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de prejudicii cauzate de utilizarea Aplicatiei.

Detinatorul Aplicatiei nu este responsabil de nefunctionalitatea Aplicatiei din cauze precum: probleme privind conexiunea la internet a Utilizatorului; probleme cu semnalul GPS pe dispozitivul pe care Aplicatia este instalata; alte probleme tehnice cu privire la dispozitivul pe care Aplicatia este instalata; alti factori care nu pot fi controlati de Detinatorul Aplicatiei si care determina nefunctionarea corecta a Aplicatiei.

In orice situatie in care raspunderea Detinatorului Aplicatei ar putea fi angajata, acesta nu raspunde decat in limita pretului platit de catre Utilizator pentru utilizarea Aplicatiei. Astfel, Detinatorul Aplicatiei nu poate fi facut raspunzator si nu este obligat sa repare eventuale daune, prejudicii, beneficii nerealizate, oricare ar fi acestea, a caror existenta Utilizatorul ar pune-o pe seama nefunctionarii sau folosirii necorespunzatoare a Aplicatiei.

Este posibil ca aplicatia sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de Detinatorul Aplicatiei. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, securitatii, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

 

11. Disponibilitatea Aplicatiei.

Cu toate ca scopul Aplicatiei este sa ofere un serviciu online continuu si stabil, Detinatorul Aplicatiei nu poate promite ca serviciile sale vor fi disponibile tot timpul, ca vor putea raspunde la toate cerintele sau ca utilizarea Aplicatiei va putea fi realizata fara erori. Daca o eroare intervine in timp ce Utilizatorul foloseste Aplicatia, acesta ne poate contacta prin email urmand a incerca sa rezolvam problema intr-un timp cat mai scurt.

Astfel, Detinatorul Aplicatiei va depune diligentele necesare pentru a asigura functionarea neintrerupta si in parametri optimi a Aplicatiei, insa nu confera Utilizatorilor o garantie in acest sens; Utilizatorul nu pot trage la raspundere Detinatorul Aplicatiei pentru prejudiciile cauzate acestora (si/sau pentru beneficiul nerealizat) daca Aplicatia nu functioneaza neintrerupt si/sau nu functioneaza la parametri optimi.

 

12. Drepturi de autor si drepturi conexe.

Detinatorul Aplicatiei si partenerii sai detin toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Aplicatiei in integralitatea sa (inclusiv codul sursa), precum si asupra siglei Aplicatiei (logo), oricaror elemente de design, text, materiale foto si/sau video prezente in cadrul Aplicaitiei, inclusiv manuale de utilizare a Aplicatiei.

Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Detinatorului Aplicatiei si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate.

 

13. Date cu caracter personal.

Detinatorul Aplicatiei colecteaza datele personale ale Utilizatorilor in limitele, scopurile si conditiile prevazute in T&C si/sau Politica de Confidentialitate. Prin descarcarea, instalarea si utilizarea Aplicatiei, precum si prin crearea contului de utilizator, utilizatorul acorda Detinatorului Aplicatiei dreptul de stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal introduse in Aplicatie. Dispozitiile Politicii de Confidentialitate se aplica in mod corespunzator.

 

14. Legea aplicabila si instanta competenta.

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana.

Prezentul document este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu referitor la instalarea, utilizarea, dezinstalarea si orice alta activitate referitoare la Aplicatie se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Detinatorului Aplicatiei.

 

15. Alte dispozitii.

Prezentul document a fost aprobat in data de 11.07.2016 si isi va produce efectele incepand cu data publicarii aplicatiei in Apple iTunes Store.

Detinatorul Aplicatiei isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului document. Noile prevederi se vor aplica tuturor utilizatorilor, indiferent de data instalarii Aplicatiei.

Pentru orice comunicare cu Detinatorul Aplicatiei va rugam sa folositi adresa de email: info@topobot.ro.

 

Un partener de nădejde oriunde te-ai afla

Începe să îl folosești Ghid TopoBot